May 20
Pazar

Müftümüz Yazıları

Taşa Söz Geçer Ya İnsana...

İstatistikler

Üye : 240
İçerik : 220
Web Bağlantıları : 3
Toplam Ziyaretçi : 1870942
Şu anda 5 ziyaretçi çevrimiçi

Canlı Yayın

Diyanet Çocuk

Camiyi Seviyorum

Kardeşlik Ahlakı

Aile İrşat Bürosu Seminerleri PDF Yazdır
   Sahra_i Cedid Camii Kız Kur’an Kursu’nda, öğrencileri bilgilendirmek ve onların motivasyonunu artırmak amacıyla çeşitli seminerler düzenlendi. İlk olarak 3 Mart Çarşamba günü Yaşam Koçluğu konusunu  Psikolog Ayşe Gül Keskin anlattı. Kişinin kendini çözümlemesi, iç huzuru ve özgüveni bulma, kişinin kendisiyle diyaloğu, kendine güvenememe gibi konular anlatıldı.

5 Mart Cuma günü Psikolog Ahmet Yılmaz’ın verdiği seminerin konusu ise Ana-Baba Okulu oldu. Yaklaşık iki saat süren konuşmanın içeriği, anne ve baba adaylarının sorumlulukları ve paylaşımları, anne ve babanın anneliğe bakış açısı, çocuğun davranış ve bilgi eğitimi, okul öncesi ve sonrası eğitim ve çocuğun yetişkin olana kadar geçirdiği süreç oldu.

11 Mart Perşembe günü “İletişim Koçluğu” konulu semineri Keçiören Belediyesi Aile Eğitim Merkezi’nde görevli İletişim Uzmanı Tarkan Zengin verdi. Seminerde iletişimin hayattaki önemi, insan farklılıkları ve insanın kendini ifade etme becerisi konuları işlendi.

Evlilik Okulu konulu semineri ise 17 Mart Perşembe günü Ülkü Zengin verdi. Seminerin konusu evliliğin tanımlanması, aile olmanın önemi, evliliğin getirdikleri ve değiştirdikleri, aile içi farklılıklar, kişilik farklılıkları ve kişi tahlilleri, sevgi sistemleri ve aile içi hedefler oldu.

Kursumuza gelerek öğrencilerimizin bilgilenmesine vesile olan Keçiören Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Danışmanları’na teşekkür ederiz.

Reklam