May 20
Pazar

Müftümüz Yazıları

Taşa Söz Geçer Ya İnsana...

İstatistikler

Üye : 240
İçerik : 220
Web Bağlantıları : 3
Toplam Ziyaretçi : 1870943
Şu anda 5 ziyaretçi çevrimiçi

Canlı Yayın

Diyanet Çocuk

Camiyi Seviyorum

Kardeşlik Ahlakı

AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU AİLE EĞİTİM FAALİYETLERİ PDF Yazdır
       Aile toplumun temel taşı. Aile toplumun çekirdeği, aile bizi biz yapan değerlerin yaşandığı ve yaşatıldığı sıcak yuva. Aile, insan hayatında duygusal, kültürel ve sosyal anlamda ilk deneyimlerin gerçekleştiği ortamdır. Aslında her aile, kişi için beşikten mezara kadar sürecek olan öğrenme ve hayatı anlamlandırma süreçlerinin ilk ve en etkin mekânıdır
       Ancak ne yazık ki günümüzde aile, ana baba ve çocuklarla ilgili çok ciddi sorunlar ve sıkıntılar yaşanmaya başlanmış ve bu sıkıntılar adeta bir dinamit gibi o kutsal kavramı sarsmaya başlamıştır. Bugün istatistiklerde boşanmaların hızla arttığı görülmektedir. Bizlerde Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu olarak bu yangına karınca misali de olsa bir su serpme düşüncesiyle Keçiören belediyesi aile eğitim merkezinden destek alarak konunun uzmanları ile ana baba okulu seminerleri düzenledik. Seminerlerin ilkini Muttalip Gökçebay kuran kursu öğrencilerine, ikincisini ise Sahra-i Cedid kuran kursu öğrencilerine düzenledik. Çok faydalı ve verimli olduğunu ifade eden katılımcılarımız bu tarz programların devamını talep ettiler

Cumartesi, 01 Mayıs 2010 17:30 tarihinde güncellendi

Reklam